BLOG

Hoe overleef ik Area 51?

Hoe overleef ik Area 51?

Morgen is het zo ver. De dag waarop we al zo lang wachten; Area 51 gaat bestormd worden door een onbekend aantal mensen. Wat wel bekend is, is dat al 2 miljoen mensen zich via het FaceBook event hebben aangemeld om mee te doen. Hoeveel dat er echt gaan worden is niet zeker, maar mocht je toevallig nog niets te doen hebben morgen, dan kun je nu nog op het vliegtuig springen om er bij te zijn! Hieronder een aantal tips om de aanval te overleven.

Binnenkomen

Om te beginnen moet je natuurlijk zorgen dat je binnenkomt in de area. Zorg er daarom voor dat je goed bewapend bent om bewakers aan te kunnen. Met wat eieren, een katapult en een pepperspraytje kom je al een heel eind. 

via GIPHY

Inburgeren

Als eenmaal binnen bent dan is het noodzaak om te zorgen dat je niet alsnog de area wordt uitgetrapt of wordt opgepakt. Daarom is het slim om in te burgeren samen met de aliens. Je kunt jezelf bijvoorbeeld groen schilderen zodat je een mooie schutkleur hebt. Ook is het handig om een niet bestaande taal te spreken. 

via GIPHY

Ufo stelen

Er schijnen in Area 51 vliegende schotels aanwezig te zijn, gebouwd van een materiaal dat niet op aarde voorkomt. Mocht je zo ver komen dat je helemaal bent gesetteld en ingeburgerd dan is het tijd voor de volgende stap. Het moment waar je zo lang naar uitgekeken hebt.. een ufo stelen! Opstijgen en gaan met die banaan. Doe een rondje om alle planeten die je tegenkomt. Leg contact met andere buitenaardse wezens en verbreed zo je horizon. 

via GIPHY

Alien wiepen

Aliens hebben altijd een koningin die eieren legt waar alien baby’s uitkomen. Hoe chill als die aliens een beetje op jou lijken. Een alien wiepen op Area 51 kan natuurlijk niet ontbreken. Een zieke ervaring die iedereen wel van zijn bucketlist af zou willen strepen. Maak er vooral een sekstape van en laat deze nonchalant lekken. Gegarandeerd moneys!

via GIPHY

Het weer bepalen

Er wordt gezegd dat ze in Area 51 bezig zijn met projecten waardoor ze het weer zouden kunnen bepalen. Ga vooral op onderzoek uit om te ontdekken hoe dit werkt. Als je dit hebt uitgevogeld is het jouw taak om ervoor te zorgen dat in Nederland het zonnetje altijd schijnt. 

via GIPHY

World domination

Vanuit Area 51 kun je de wereld gaan veroveren. Zorg ervoor dat je de opperalien wordt. Domineer de wereld en leef als een echte G. Niemand zal nog weten wie Donald Trump of Mark Rutte ooit waren. Jij bent vanaf nu degene die alles bepaalt. 

via GIPHY

MELD JEZELF ALVAST AAN OP ONZE FISSABOOK

Check ook