BLOG

Hoe overleef ik oud en nieuw?

Hoe overleef ik oud en nieuw?

Oud en nieuw is voor veel mensen een moment om naar uit te leven. Alle clichés worden dan ook weer uit de kast getrokken. Zeg hallo tegen goede voornemens goodbye tegen alle slechte gewoontes. Ben je al aan het nadenken over hoe je oud en nieuw onvergetelijk kan maken? Wij hebben een paar tips voor je om spuitend het nieuwe jaar in te knallen!

Oliebollen bakken 

Om maar meteen met het grootste cliché te beginnen. Lekker de rest van de avond naar frituurvet meuren. Heerlijk. 

via GIPHY

Vuurwerk afsteken

Spaar eerst een aantal maandsalarissen op, want pas dan kun je inkopen doen waarmee je er echt toe doet. Hoeveel vingers zul je dit jaar overhouden? Acht, zeven? 

via GIPHY

Facebook

Vergeet je niet om een tering lang Facebook bericht te schrijven over waar je allemaal dankbaar voor bent met betrekking tot het afgelopen jaar (terughaken op eerdere levensjaren om je bericht nóg langer te maken mag natuurlijk altijd!). Neem hier goed te tijd voor, sla geen enkele herinnering over! 

via GIPHY

Instagram

Instagram speelt ook goed in op de terugblik momenten. En op 31 december 2019 krijg jij de kans om je meest oninteressante story’s van het afgelopen jaar nog eens lekker in iedereens bek te douwen. Een emotionele terugblik op alle mooiste momenten van het afgelopen jaar. Zo lekker sentimenteel. Love it. 

via GIPHY

Aftellen 

Dit moment komt altijd sneller dan verwacht, dus hou de tijd goed in de gaten. Je wilt het 12 uur moment zeker niet missen. Ineens is de hele Rambam al begonnen met aftellen. Schreeuw lekker hard mee van 10 naar 0 om vervolgens een fles champie te poppen. Film dit moment even en zet dit zeker even op je Instagram story. Mocht je skire zijn dan doe je gewoon neppe champie, hier een goede budget tip:

http://bit.ly/2PFytE1

via GIPHY

Nieuwjaarskus/wip

Om 12 uur ’s nachts wil je natuurlijk niet voor lul staan en zeker niet als allereerst je oma een nieuwjaarskus geven. Trommel daarom je favoriete Tinderbitch van afgelopen jaar op om het nieuwe jaar goed te beginnen. Misschien nog tijd voor een snelle wip?

via GIPHY

Super Zwoel NYE

Tijd voor een partyYyyyyY! Natuurlijk kom je je kop eraf zuipen bij de Super Zwoel New Years Eve festival. Heb je nog geen kaartje, dan heb je geluk, want er zijn er nog een aantal beschikbaar: https://superzwoel.nl/tickets. 

via GIPHY

En dan breekt de middag van 1 januari aan. Meteen brak het nieuwe jaar in, nice! Als je nog bezig bent met afteren; maak even tijd voor de volgende dingen. Die kunnen echt niet ontbreken. 

Sportschool

Vergeet je je 1 januari niet direct in te schrijven bij de duurste sportschool in de omgeving? Als je dit gedaan hebt kun je deze afvinken en hoef je er vervolgens nooit meer heen te gaan. Heb je dat ook weer gehad voor het aankomende jaar. 

via GIPHY

New year, new me!

Een classic. Niet te vergeten voor alle kechies onder ons, zo hard mogelijk roepen dat je in het nieuwe jaar een nieuw persoon bent. Om er vervolgens achter te komen dat alles nog precies hetzelfde is al op 31 december. En daarna precies zo door gaan met je leven als hoe je dat altijd al deed.

via GIPHY

Nieuwjaarswensen

Een heerlijk stukje ongemak voor de komende anderhalve week. Bij iedereen die je tegenkomt even die paar seconde twijfel over of en hoe je diegene een gelukkig nieuwjaar zult gaan wensen. Heel naar. Succes ermee. 

via GIPHY

MELD JEZELF ALVAST AAN OP ONZE FISSABOOK

Check ook