BLOG

Hoe overleef ik Valentijn als single?

Hoe overleef ik Valentijn als single?

Dacht je alle feestdagen gehad te hebben, staat het eerst-volgende-commerciële gezeik al weer voor de deur. Zin an! Maar wat als je zonder relatie zit. Wat moet je dan? Hoe overleef je dit? Hier wat tips om van je eenzame bestaan het beste te maken. Want met huilen in een hoekje gaat het geen leuke dag worden.

via GIPHY

Tinder-uurtje

Je hoeft natuurlijk helemaal niet op zoek te zijn naar een serieuze relatie, maar een ouderwets Tinder-uurtje kan natuurlijk heel geen kwaad. Hierbij kan je helemaal losgaan op alle slebba’s en mooiboys uit ons mooie landje. Voelt toch wel lekker om een Super Like te ontvangen, of niet dan?!

via GIPHY

Cadeautje kopen voor jezelf

Veel mensen kopen met Valentijnsdag een cadeautje voor zijn of haar Valentijn. Ongelofelijk oneerlijk natuurlijk als jij geen cadeautje zou krijgen omdat jij toevallig single bent. Daarom kun jij dat geld mooi gebruiken om een cadeautje voor jezelf te kopen. Heel goed excuus. Compleet geoorloofd. Dus kies het mooiste en duurste wat bovenaan je verlanglijstje staat. Laat het ook mooi inpakken. Is leuker voor de surprise. 

via GIPHY

Bloemetje sturen

Veel geliefden geven elkaar ook een bloemetje. Dus kies online een mooi boeket uit voor jezelf. Laat deze op Valentijnsdag bezorgen met een emotionele “Ik hou van jou.. Xoxo anoniem”. Je mag hier je eigen variant op verzinnen, wellicht kun je nog wat extra veren in je eigen reet steken. Boost voor je ego hoor!

via GIPHY

Vissen

Pak je hengel, vishaken en campingstoeltje uit de schuur en neem eens lekker de tijd om langs de vijver te gaan vissen. Het werkt heel ontspannend. Je hoofd kun je lekker leegmaken terwijl je geniet van de buitenlucht. Het is ook een keer iets anders dan hengelen in de kroeg (je bent nog single, dus waarschijnlijk weinig succes tot nu toe..). 

via GIPHY

Me-time

Me-time; heel erg belangrijk af en toe om goed tot jezelf te komen. En wanneer is het nou makkelijker om me-time in te plannen dan wanneer je single bent? Je hebt toch niets beter te doen. Dus plan van aanpak; favoriete snacks inslaan, lekker in bad, Netflix aan en gaan.

via GIPHY

Bonus me-time

Even van Netflix naar je andere meestbezochte site switchen. En voor de boys: op het buikje komen, shirtje erover en klaar is kees. 

via GIPHY

Bioscoop

En ja, het is geoorloofd om in je eentje de slechtste romantische Nederlandstalige film te bezoeken en met een bak popcorn op schoot een flink potje te janken. 

via GIPHY

Workshops

Veel stelletjes gaan op Valentijnsdag iets leuks doen. Vaak is dat uit-eten, de bioscoop bezoeken of samen een workshop doen. Nu ben jij alleen, maar heb je vast wel een lieve oma of een gezellige oom die samen met jou een creatieve workshop wil doen. Er zijn erg Valentijnsdag related workshops in Nederland, zoals bijvoorbeeld piemel kleien of kutcakes maken. Een gezellige en leerzame onderneming. Zeker eens in verdiepen! 

via GIPHY

Super Zwoel Valentijnseditie

Je kunt altijd nog je kop eraf zuipen bij Super Zwoel. Wie weet sla je hier nog iets lekkers aan de haak. Genoeg visjes in de zee.

via GIPHY

MELD JEZELF ALVAST AAN OP ONZE FISSABOOK

Check ook