BLOG

Hoe overleef je een kater

Hoe overleef je een kater

Voor alle baby's die gister te veel gezopen hebben en vandaag een huilie zijn!


Ben je een kleine baby, ga gelijk naar stap 2. 


1. Niet janken.

Ben je een echte G lees dan niet verder. Als je dan toch wil janken zie dan de tips hieronder. 


2. Slaap voldoende


Slaap als het kan zo goed mogelijk uit. Je lichaam heeft tijd nodig om te herstellen van een heftige avond. Dit kan je lichaam het beste doen terwijl je slaapt en jezelf rust gunt. Als je veel hebt gedronken kan het zijn dat je vroeg wakker wordt en je heel kut voelt. Probeer dan als het kan zeker nog even verder te slapen. Vaak als je de tweede keer wakker wordt voel je je al iets beter. 


3. Pillen poppen

Als je helemaal geen tijd hebt om uit te slapen, dan kun je het beste meteen twee aspirines poppen. 


4. Eet!

We weten het, ontbijten is niet altijd het eerste waar je zin in hebt als je een kater hebt. Maar het is wel belangrijk! Probeer vet eten te vermijden want dit kan je tere maagje irriteren. Als je de gewoonte hebt om normaal gesproken koffie te drinken, doe dit dan vooral. Het geeft je wat energie en je lichaam is dit al gewend. Extra tip: ga voor banaan of ei. Hier zitten stoffen in die bijdragen aan een versnelde afbouw van de afvalstoffen van alcohol in je lichaam.


5. Beweeg

Blijf niet in bed, maar doe wat met je dag. Neem eerst een lekkere warme douche, ga sporten of ga lekker op het terras zitten om er nog wat extra bieries in te gooien (dit laatste gaat je overigens niet helpen om de dag na vandaag fit wakker te worden). 


6. Stay hydrated


Drink voldoende water. “Willen jullie mij vergiftigen ofzo!”, zal je nu misschien denken. Maar door alle alcohol van de avond hiervoor is er veel vocht uit je sexy body verdreven. Hier krijg je koppijn van. Dit vocht moet je weer lekker aanvullen, om de hoofdpijn te verminderen. 
(https://gfycat.com/imperturbablebleakfluke)

7. Heb seks 

Met iemand anders of gewoon lekker met jezelf. Klaarkomen gaat je helpen om je beter te voelen. En voor de boys, lekker op het buikje komen, shirtje eroverheen en verder slapen. 

MELD JEZELF ALVAST AAN OP ONZE FISSABOOK

Check ook