BLOG

Hoe word ik interessant op Instagram?

Hoe word ik interessant op Instagram?

Nog niet genoeg volgertjes en likes behaald? Dat kan natuurlijk niet. Daar gaan we iets aan doen. Volg gewoon onderstaande stappenplan en je komt er vanzelf!

Quotes van het koffiezaakje op de hoek

“I can’t expresso how much you bean to me!” Of “Save the water, drink beer!”. Quotes zoals deze doen het altijd erg goed op de gram. 

via GIPHY

Zo min mogelijk kleren aan doen

Spreekt voor zich denken wij. 

via GIPHY

Food porn

Iets aan het eten? Laat. Het. Weten!!! Je kunt niet beginnen met kauwen voordat je hebt vastgelegd wat je zo gaat uitpoepen. Of het nou je ontbijt, brunch, lunch, diner of late night snack is. Zo weet iedereen dat je niet ondervoed bent en dat lekker eten jouw hobby is. 

via GIPHY

Boomerang

Maakt niet zoveel uit hoe je deze invult; wanneer je proost met de meiden, wanneer je in de sportschool voor de spiegel staat. Kontje forceren en wiebelen maar. #FIT #GYMLIFE 

via GIPHY

Groepsfoto’s

Bij elke gelegenheid dat iedereen bijeenkomt is het natuurlijk tijd voor de groepsfoto. Dan worden er meteen honderden foto’s gemaakt, want er is altijd iemand die er niet goed op staat. Ah joh. Fuck it. Zo lang je er zelf maar goed op staat. En de hele Rambam taggen pls! Zodat iedereen de post meteen liked en een reactie achterlaat. Iets met hartjes of zo. Lijkt nu of je vet veel vrienden hebt, goed he. 

via GIPHY

Vakantie

Van vakanties moet je gebruik maken om echt tering interessant te doen op de gram. Als je op vakantie gaat heb je in principe goud in handen, ook al heb je krom moeten liggen om deze vakantie te betalen. Dat hoeft niemand te weten. Tips voor vakantiekiekjes zijn bijvoorbeeld vanuit het vliegtuigraam, op een rots, uitzichtfoto’s etc. En anders gewoon een foto van je bakka. Altijd goed en gegarandeerd likes. 

via GIPHY

Hot dog legs

Je kent ze wel. Kun je dus ook doen als je op vakantie bent. Anders gewoon even in bad gaan liggen. Make it casual. 

via GIPHY

The sky is the limit!

Fotootjes van de prachtige zonsondergang of de wolken die voorbij varen.. Prachtig om te zien; moeder natuur op haar mooist. Vastleggen dus!

via GIPHY

Bruggetje

Mocht je nog een nieuwe fleeky foto nodig hebben om je #OOTD te showen dan is het tijd om een schattig bruggetje op te zoeken. Hier ga je dan op staan. Zo mooi in het midden. Even wegkijken, klaar is kees.

via GIPHY

Tegeltjes

Mooie mozaïeken tegeltjes zijn heel artsy. Ben je nou een artsy girl of boy of dan ga je hier natuurlijk met je voeten opstaan en dan maak je daar natuurlijk een foto van.

via GIPHY

MELD JEZELF ALVAST AAN OP ONZE FISSABOOK

Check ook