BLOG

Hoe zorg ik voor een originele Halloween outfit?

Hoe zorg ik voor een originele Halloween outfit?

Binnenkort is het weer Halloween. Dat vieren we ook weer bij Super Zwoel op 26 oktober! Iedereen trekt dan zijn spannendste outfit aan, maar toch krijgen bepaalde mensen het voor elkaar om altijd in dezelfde uitgekotste pakjes aan te komen. Die sexy zusters of een katten outfits hebben we nu wel gezien. Tijd voor iets nieuws. En hier wat inspiratietips voor jou.

Donald Trump

Met Halloween wil je natuurlijk mensen afschrikken. En wat is er nou afschrikwekkender dan Donald Trump. Er zijn maskers, pruiken en pakken op de markt gebracht die je precies op deze enge vent laten lijken. Grab ‘m by the pussy! Maar keep it classy; alleen als dit wederzijds gewenst is. 

via GIPHY

100 Layer make-up

Dit komt eigenlijk af van een YouTube challenge die viraal is gegaan. Het is eigenlijk heel simpel. Je pakt je make-up tas (of die van je moeder) en begint gewoon met smeren. De bedoeling is dat je uiteindelijk 100 lagen make-up op je gezicht hebt zitten. Het hoeft dus niet heel secuur, de bedoeling is juist dat het creepy wordt. Denk maar aan tienermeisjes met spinnenpoten wimpers of een wortelgezicht waarbij je precies de overgang van het gezicht naar de nek ziet lopen. Denk hier maar aan, want zo ga je eruit zien, maar dan tien keer zo erg. Wat goedkope haar extensions inbrengen en vijf centimeter fluoriderende nep nagels erop; klaar is kees!

Voor verdere uitwerking van je inspiratie check deze video;

http://bit.ly/2q7IcKb

via GIPHY

Ronald McDonald

Even geen Pennywise. Been there, done that. Tover de oh zo vrolijke Ronald McDonald om tot de horror variant en freak the shit out of people. 

via GIPHY

1% Telefoon

Je komt verkleed als telefoon die bijna uitvalt. Pure horror. Je hebt je stekker bij je, maar het is zo ver naar het stopcontact. Ga je het halen? Of niet? Niemand die het weet. Spannend. 

via GIPHY

Positieve zwangerschapstest

Godverdomme. Hoe gaan we dit nou oplossen. 

via GIPHY

Straatwerver 

Je kent ze wel. Die vervelende types die je tegenhouden als je even rustig de stad door wil lopen. “Heeft u heel eventjes de tijd om het over de opwarming van de aarde te hebben?”. Nee! Flikker op! Hartstikke enge types. Heel geschikt dus om zo naar een Halloweenfeestje verkleed te gaan.

via GIPHY

Jehova getuige

Al net zo eng als de straatwervers van hierboven. Misschien nog wel enger, want ze komen naar jouw huis (jouw privé!) toe om eens even lekker met je te gaan babbelen. Meestal zien Jehova’s getuigen er heel net gekleed uit. Dus kom strak in pak of trek je netste jurkje aan. Mooi hoedje op, koffertje mee en klaar om iedereen eens even flink lastig te vallen.

via GIPHY

Mummy 

Last but not least; de mummy. Misschien niet de meest originele, maar zéker de goedkoopste! Koop voor €3,19 zestien rollen Ok toiletpapier en rol jezelf hierin. Maak het vooral niet te ingewikkeld. ;-)

http://bit.ly/35tmBvG

via GIPHY

MELD JEZELF ALVAST AAN OP ONZE FISSABOOK

Check ook