BLOG

Netflix Cumming Soon

Netflix Cumming Soon

Voor als je de Netflix game weer eens hebt uitgespeeld; dit is wat je kunt verwachten voor de aankomende maanden.

14 juni

Shaft (film)

Deze actiefilm is inmiddels al zo’n 19 jaar oud, maar hij verschijnt nu ook op Netflix. Een film over een rechercheur uit New York die een tragische moord onderzoekt. Super gezellig om te kijken op een romantische date! Niks is gezelliger dan een tragische moord die opgelost moet worden, toch?


Black Spot (serie, seizoen 2)

Dit is inmiddels het tweede deel van de Franse serie die al eerder op Netflix verscheen. De thriller serie gaat over een politiechef die een aantal misdaden onderzoekt die zich afspelen aan de rand van donker bos. Met als titelnaam van de laatste aflevering van seizoen 1 “The End Is Only The Beginning” belooft dit seizoen nog spannender te worden. Niet stiekem in je broek schijten hé?


Jessica Jones (serie, seizoen 3)

De derde serie van het spectaculaire verhaal van Marvel’s Jessica Jones. Gebaseerd op de Marvel Comic Alias. Een serie vol actie en crime waarbij de superheldin Jessica Jones uiteraard centraal staat, en gelukkig is het ook nog een vet lekker wijf!

via GIPHY

 

    21 juni 

Go! Live Your Way (GO! Vive a tu manera) (serie, seizoen 2) 


Voor alle dames voor wie High School Musical nog steeds een guilty pleasure is. Deze Argentijnse tv serie gaat over de in dans en zang getalenteerde Mía Cáceres, die een beurs aangeboden heeft gekregen op een academie die haar hierin verder kan opleiden. Een serie vol musical en drama.


Forest of piano (serie, seizoen 2)

Deze is voor anime liefhebbers. Deze meeslepende Japanse manga serie gaat over een jongen die zijn passie en talent voor pianospelen ontdekt. Hierbij komt hij in contact met een beroemde piano speler, die hem meer kansen biedt dan hij zou kunnen dromen.


      28 juni

Instant hotel (serie, seizoen 2)

Dit is een Australische feel-good serie die draait om competitie tussen vier koppels. Deze koppels leven allemaal in extreem luxe huizen in Australië. Ze transformeren hun huis in een hotel, waar de overige koppels zullen gaan verblijven. Ze worden beoordeeld door een jury voor wiens huis het beste hotel zou zijn. De winnaars krijgen het geldbedrag van $100,000. 


4 juli

Stranger Things (serie, seizoen 3)

En voor de liefhebbers… nog heel eventjes geduld! Het derde seizoen van de populairste Sci-Fi hitserie van het moment komt er binnenkort aan. Kun je jezelf deze zomer weer lekker binnen opsluiten in je donkere holletje, want bruin worden is voor mietjes en die summer body komt in 2020 wel.

via GIPHY


26 juli

Orange is the new Black (serie, seizoen 7)

Dit wordt alweer het zevende en tevens het laatste seizoen van Orange is the new Black, een serie over een vrouwengevangenis genaamd Litchfield. Ook als je nooit aan deze serie begonnen bent, is het zeker de moeite waard om dit alsnog te doen. Als je een dedicated Netflix kechie bent kan je het misschien nog redden voordat het nieuwe seizoen begint. 

via GIPHY

20 september

Disenchantment (serie, Part 2)

Voor de stoners onder ons; Prinses Tiabeanie is back soon. Het duurt nog even, maar dan kunnen we weer genieten van de avonturen van de meest onbeschaafde prinses die je ooit in je leven gezien hebt. Side-note: deze serie is ook leuk om te kijken als je geen stoner bent. 

via GIPHY

MELD JEZELF ALVAST AAN OP ONZE FISSABOOK

Check ook