BLOG

Nu al geflopte voornemens voor 2020

Nu al geflopte voornemens voor 2020

Je bent niet de enige bij wie het allemaal niet gelukt is hoor. Dit is voor iedereen die het jaar zwak begonnen is en even wat herkenbaarheid nodig heeft om zich iets beter over zichzelf te voelen. In 2021 proberen we het nog eens.

via GIPHY

Stoppen met roken

De meest smerige en ongezonde gewoonte ever. Als 2020 aanbrak zou je PER DIRECT stoppen. Maar toen brak 2020 aan. Het was 00:00 ’s nachts en je rende naar buiten om het vuurwerk te aanschouwen. Hierbij stak je, ladderzat, een lekker peukie aan. En lekker dat ie was!!! Toen je er even later weer aan dacht besloot je dat deze nacht maar niet meetelde. En de rest van het jaar eigenlijk ook niet. 

via GIPHY


Dry January

Om meteen maar weer even terug te komen op bovenstaande punt. Een maandje niet drinken was goed voor je geweest. Maar ach, dat biertje toen je brak was op 1 januari smaakte toch wel heel erg lekker. Dus die week kon je beter niet meer mee laten tellen. Maar als het nu al mislukt, waarom dan niet de rest van de maand ook gewoon drinken? Het leven moet immers gevierd worden! 

via GIPHY

Gezond eten

Minder vet, meer groenten!! 2020 is het jaar waarin die killer body helemaal van jou werd. Denk wel even aan al die kebabjes, chocolaatjes, frikandelbroodjes en blikjes Redbull je daarvoor moet laten liggen. Denk je dat dat het allemaal waard is? Wij begrijpen het volledig als je denkt van niet hoor. Die calorietjes heb je ook nodig en zeker in de wintermaanden, anders krijg je het koud. 

via GIPHY

Sporten

Gym life voor minstens vijf dagen per week stond ergens boven op het lijstje met goede voornemens. Het is helemaal niet erg hoor dat je 1 januari niet present was in de sportschool. Volkomen begrijpelijk, je was brak. En 2 januari ook nog. Dus laat eigenlijk ook maar zitten. 

via GIPHY

Sparen

Ook laten zitten. Geld uitgeven aan leuke dingen is veel leuker. Want wat als je morgen dood gaat? Dan zit je met allemaal geld waar je niet eens wat leuks van gedaan hebt. Onzin dus en smijten met die doekkoes. 

via GIPHY

Hardere inzet op werk of school 

Waarom had je jezelf dit ook al weer voorgenomen? Dit kost allemaal inspanning. Inspanning resulteert in stress en dat is een ding wat we he-le-maal niet willen hebben in 2020! Het is ook jouw jaar.. Dus take it easy. ;-)

via GIPHY

Nieuwe dingen leren 

Dit kan de rest van het jaar ook nog. Tenslotte is elke dag al een life lesson, toch?

via GIPHY

MELD JEZELF ALVAST AAN OP ONZE FISSABOOK

Check ook