BLOG

Super tips voor skire tijden

Super tips voor skire tijden

Wat te doen als je je de pleuris verveelt en je bankrekening op 0 staat.

1. Tinderen voor seks

Neuken is gratis. En daarbij het leukste ding wat je kunt bedenken. Surprise surprise; Tinder is ook gratis! Dus het eerste waar je aan denkt bij fun for free is natuurlijk Tinder. Lekker hersenloos veel op links en soms naar rechts swipen. Tenzij je je de pleuris verveelt. Dan ALLES op rechts. In de hoop op een spannende date. Voor meer kans op neuken; check onze Super Zwoele Tindertips (linkje)

via GIPHY

2. Project X 

Onder het motto ‘bring your own booze’ nodig je al je vrienden, buren en vage kennissen uit om het je huis te komen slopen. Kosten blijven uit, want iedereen neemt zijn eigen middelen mee om er een tering lijpe avond van te maken. Je hebt vast genoeg vrienden die tegenwoordig als DJ door het leven gaan en gratis voor je komen draaien. Turn the fuck up net zolang totdat de popo het komt verneuken!

via GIPHY


3. Belletje lellen

Kinderachtig? Welnéé! Eigenlijk zijn we allemaal nog kleine kinderen. En belletje lellen is stiekem nog steeds net zo spannend als vroeger. Een extra tip; bel aan bij bejaardenflats en doe alsof je de pizzakoerier bent die een grote bestelling komt afleveren. Deze oudjes snappen er niks van en zijn toch niet snel genoeg om je bij kraag te pakken en te vragen waar je in Godsnaam mee bezig bent. Gegarandeerd in je broek pissen van het lachen.


4. Tempation Island terugkijken

Er is vast wel iemand in je omgeving die een Videoland account voor je heeft waar je gratis op kan meeliften. Temtation Island is echt de shit. We weten het; het seizoen van dit jaar viel tegen. Maar de seizoenen van voorgaande jaren waren echt crazy! Lekker creepen op mensen die vreemdgaan, we love it!


5. Foto’s maken voor je Instafeed

De Instagame blijft anno 2019 nog steeds erg belangrijk. Het is je visitekaartje. Als je niet gaande bent, dan blijf je toch echt een beetje onderaan de sociale ladder staan. Dus hup! Je bed uit en zet jezelf in de stijgers. Voor fotoachtergrond inspiratie; ga bijvoorbeeld midden op het meest gebruikte fotobruggetje van de stad staan. Of zoek en muur met een of andere cliché quote die erop geschilderd staat. Even zwoel wegkijken, een domme caption met voldoende hashtags bedenken en dan blijven refreshen om je likes in de gaten houdt. 

Tip voor extra likes: link je post door in je story, kras de foto dan volledig door en zet er dan de de tekst ‘new insta post!’ bij. 


6. Verkoop je kontje

En anders kan je altijd nog je kontje verkopen op het hoekje van de straat. En van de opbrengst koop je natuurlijk een kaartje voor Super Zwoel op 29 juni.

via GIPHY

 

MELD JEZELF ALVAST AAN OP ONZE FISSABOOK

Check ook