BLOG

Super Zwoele Tindertips

Super Zwoele Tindertips

Je zit al maanden op Tinder, maar tóch heb je de ware nog niet gevonden. Slaap nooit meer alleen: 5 tips over hoe jij de zwoelste op Tinder wordt!

1) Je bio is key. Zonder een leuke bio kom je in de Tinderwereld niet ver, dus bedenk iets grappigs, leuks, interessants of heets. Kom niet aan met teksten als ‘ik zit op paardrijden’ of ‘drankjes & dansjes’: werkt niet, heeft nooit gewerkt.

via GIPHY

2) Voeg niet meer dan één groepsfoto toe. Als je alleen maar groepsfoto’s op je Tinder hebt, weet natuurlijk niemand wie jij bent. Je hoeft geen pro fotograaf te zijn om leuke foto’s te maken, kies bijvoorbeeld je spontaanste uitgaansfoto uit of een foto waar je bezig bent met iets waar je van houdt. Je middelbare schoolfoto van een paar jaar geleden is niet meer zó lekker.

3) Een foto met je huisdier werkt altijd. Al heb je een goudvis, dieren doen het altijd goed! (met uitzondering van ‘kijk welke vis ik net heb gevangen’ foto’s: gewoon niet doen. Je vers gevangen vis is niet zwoel, Henk)

via GIPHY

4) Na alle bovenstaande tips heb je natuurlijk binnen no time iemand aan de haak, maar wat nu? Met een ‘Hey, hoe is het?’ kom je vaak niet ver, dus wat zeg je dan wél? De gifjes functie is er niet voor niks, dus in plaats van het bedenken van een ingewikkelde openingszin, stuur je gewoon een leuk gifje.

via GIPHY

5) In plaats van een gifje kan je ook de kijk, kies, klets techniek gebruiken. De wat? Het is heel makkelijk: je bekijkt het profiel van je match, kiest iets uit wat je opvalt aan het profiel, en begint hier vervolgens een gesprek over. Zo heb je iets origineels bedacht, en heb je weer iets om over te praten!

Als je na al deze tips nog steeds geen succes hebt op Tinder, weet ik het ook niet meer. Maar dan zou je natuurlijk nog altijd 29 juni naar Super Zwoel kunnen komen, om daar wat lekkers aan de haak te slaan!

via GIPHY
MELD JEZELF ALVAST AAN OP ONZE FISSABOOK

Check ook