BLOG

TESTEN VOOR TOEGANG

TESTEN VOOR TOEGANG

Lekker.

Stap 1: Koop een toegangskaartje of meld u aan voor een evenement


Stap 2: Maak een testafspraak

Plan een afspraak voor een coronatest bij 1 van de aangesloten testlocaties via Testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat u maximaal 40 uur voor uw bezoek bent getest. Kinderen onder de 13 jaar hoeven niet getest te worden. 


Stap 3: Laat u testen

Zorg dat u op tijd bij de testlocatie bent. Neem uw legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.


Stap 4: Testuitslag

U ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag. Een negatieve uitslag is nodig om een coronatoegangsbewijs te kunnen maken.


Stap 5: Maak een coronatoegangsbewijs

Digitaal coronatoegangsbewijs

Download de CoronaCheck-app. U vindt de app in de Apple App Store of de Google Play Store. Bij de negatieve uitslag die u ontvangt via Testen voor toegang, zit een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is uw coronatoegangsbewijs. 

Papieren coronatoegangsbewijs

Ga naar Coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren coronatoegangsbewijs”. Bij uw negatieve testuitslag heeft u ook een ophaalcode ontvangen. Deze ophaalcode vult u in. De website zet de testuitslag om in een QR-code. U kunt nu uw coronatoegangsbewijs met QR-code printen. 

Stap 6: Bezoek

U neemt uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Bij de ingang van het evenement of activiteit scant de organisatie uw coronatoegangsbewijs. Vergeet ook uw legitimatiebewijs niet. Uw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat u ook uw ticket of toegangskaartje zien.

MELD JEZELF ALVAST AAN OP ONZE FISSABOOK

Check ook