BLOG

How to: zelf thuis je haar verven

How to: zelf thuis je haar verven

Want je bent lekker eigenwijs.

Het is tegenwoordig helemaal hip om thuis je haar te verven. Het is ook hip om dit vervolgens te verneuken en naar een kapper te moeten gaan die het voor belachelijk veel geld moet oplossen. Wij raden je eigenlijk aan om direct naar Atelier Mimosa in Amersfoort te gaan en het door hun te laten doen.

Maar hey, jij bent eigenwijs en je wilt het tóch zelf doen. Want jij weet alles beter! Dus wij hebben even een aantal tips op een rijtje:

Koop je verf niet bij de drogist, maar bij een professionele haarshop.

Die pakjes van de Kruidvat zien er grappig uit, maar het verneukt je haar ongelofelijk erg. Check de producten van EVO (www.evohairstore.nl). Ook nadat je thuis je haar verpest hebt zijn er producten die je kan gebruiken om het weer glanzend en fris te maken! 

via GIPHY


Ontkleur niet je eigen haar. 

Ken je die filmpjes dat je haar dan uitvalt als je het te lang ontkleurt? Precies.

via GIPHYZoek tips op YouTube, Brad Mondo legt het je uit. 

Heel hysterisch, gillend, soms bijna huilend, legt Brad Mondo uit waar het fout gaat als je thuis je haar probeert te pimpen. Ook leuk om hier een drankspelletje aan te koppelen. Elke keer als Brad Mondo gilt moet je shotten.

Maak er wat leuks van ga out of the box. 

Los van op je Insta story, gaat bijna niemand je haar zien. Durf iets geks te doen! Neon roze? Of toch is porno blond gaan? Dit is wel hét moment om het uit te testen.

via GIPHYPony knippen? Begin lang en ga steeds korter.

Heb je jouw haar gekleurd maar wil je daar ook nog zo’n schattige pony bij? Leuk hoor! Alleen begin met het knippen van lang haar en ga steeds korter. Korter kan altijd, langer niet. 

via GIPHYGa naar Atelier Mimosa.

Want waarom zou je al je geld uitgeven aan zo’n thuis make-over set als ze bij Mimosa dit in no time fixen én je met Mimoos de hond kan knuffelen? 

MELD JEZELF ALVAST AAN OP ONZE FISSABOOK

Check ook