BLOG

Wel gezakt, niet geslaagd?

Wel gezakt, niet geslaagd?

Wij hebben de beste tips voor jou om hopelijk alsnog je examens te halen!

Spiekbriefjes 

Je moet hier een klein beetje creatief voor zijn, maar we helpen je vast een beetje. Je kunt pennen regelen waar je papier uit kan rollen. Hier kun je al je begrippen en formules opschrijven die je nog steeds niet kunt onthouden. Mag je een grafisch machine of een woordenboek bij examens houden? Easy. Hier kun je genoeg formules en begrippen in kwijt. Doe het wel slim, wees niet dat sukkeltje die gepakt wordt. Schrijf dus in ieder geval geen hele hoofdstukken op je armen of benen. 

via GIPHY


Kijk af

Van frauderen kun je leren. Tik je buurman of buurvrouw even op de schouder en vraag vriendelijk of ze zo gunstig mogelijk voor je gaan zitten (lees: antwoorden formulier op zijn tijd in de lucht houden, op de hoek van de tafel leggen wanneer zij antwoorden invullen etc..)

via GIPHY


Persoonsverwisseling

Ken je een kechie die toevallig heel erg goed is in het vak waar jij gewoon kut in bent? Stop dan met leren. Laat deze persoon jouw examen maken. 

via GIPHY


Flirt met je docent

Geloof het op niet; docenten hebben ook gevoelens. Ze kunnen toevallig ook heel geil worden. En misschien kicken ze wel op een lekkere beurt met een van hun leerlingen. Dit kun je vervolgens gebruiken als chantagemiddel voor een goed cijfer. 

via GIPHY


Plofkraken

De examens worden natuurlijk goed beveiligd in een kluis, maar elke kluis valt uiteindelijk te kraken. De kluis kun je plofkraken en het benodigde examen kun je meenemen en van te voren de vragen leren. Loop je wel de kans dat docenten hier achterkomen je vervolgens een heel ander nieuw examen moet maken, dus doe het slim en neem enkel één examen mee. Zorg voor enige onherkenbaarheid, and again; don't be that sukkeltje die gepakt wordt.

Via onderstaande link kun je goedkoop een bivakmuts kopen en als je toevallig ook nog skire bent lees dan ons artikel over hoe je geld bespaart:http://bit.ly/bivakmuts_

http://bit.ly/Skiretijden

via GIPHY


Sugar daddy

Fock school, zoek gewoon een sugar daddy. Je was blijkbaar toch al niet capabel genoeg om je examens in een keer te halen, dus laat dat lekker links liggen en laat je de rest van je leven lekker in de watten leggen in ruil voor seks. Win win!

via GIPHY


MELD JEZELF ALVAST AAN OP ONZE FISSABOOK

Check ook